Käyttäjien kommentteja

Matti, Turku: "Digilehtiö kulkee kannettavan sijasta mukanani kaikissa palavereissa ja
kokouksissa. Digilehtiö toimii myös tallentavana sähköisenä fläppitauluna, liitän vain USB-kaapelilla Digilehtiön mikroon joka on kytketty videotykkiin ja siinä kaikki. KLIKKAA Video
Toimistolla kytken Digilehtiön tietokoneeseen ja muistiinpanot siirtyvät automaattisesti tietokoneelle ja lehtiön käsialamuunto ohjelma tekee
niistä hetkessä wordiin normaaleja sivuja fontteineen."

KLIKKAA Esimerkki Video (videon latautuminen kestää hetken)

 

 

Myyntineuvottelija, Espoo: "Kirjoitan tilaukset ja sopimukset digilehtiön päällä omalle kaavakkeelleni niin konttorilla kuin asiakkaankin luona.

Digilehtiö tallentaa ne samanaikaisesti alustanmuistiin "sähköisenälomakkeena" ja voin vaikka lähettää ne heti sähköpostilla toimistolle tai asiakkaalle tilausvahvistuksena (mikä parasta muistiinpanot eivät katoa)."  

KLIKKAA Esimerkki Video  (videon latautuminen kestää hetken)

 

 

Huoltomies, Varsinais-Suomi: "Joudun tekemään päivittäin paljon muistiinpanoja ja luonnoksia kentällä.
Digilehtiön avulla saan ne siirrettyä suoraan koneelle talteen ilman että minun tarvitsee kirjoittaa niitä uudelleen." KLIKKAA Esimerkki Video  (videon latautuminen kestää hetken)

 


Suunnittelija, Oulu: "Työmaa käynnillä piirrän luonnokset paperille Digilehtiön päällä joka tallentaa piirrokset kuvana alustan muistiin.

Kun saavun tietokoneen äärelle kytken lehtiön kiinni tietokoneeseen ja vien kuvat Auto Cad -ohjelman taustakuvaksi. Piirrän luonnokset puhtaaksi käyttäen hyödyksi taustalla olevaa kuvaa."

KLIKKAA Esimerkki Video  (videon latautuminen kestää hetken)

 

 

YrittäjäHelsinki: "Mikäli tarvitsen jonkun erikoisosan ei minun tarvitse yrittää kuvailla sitä puhelimessa tai käyttää 3D-ohjelmia, vaan piirrän sen digilehtiön päällä ja lähetän sähköpostilla tavaran toimittajalle ja aikaa kului vain pari minuuttia". KLIKKAA Esimerkki Video  (videon latautuminen kestää hetken)